Via-Pecastel-Logo

De School

Workshop Terrazzo

Live of thuis met de handige DIY-kit

Creëer je eigen paar design terrazzo onderzetters in deze unieke en creatieve workshop!

Als je op zoek bent naar een workshop die super creatief, super leuk en totaal anders is dan alles wat je eerder hebt gedaan, dan ben je bij House Raccoon aan het juiste adres! In deze workshops begin je helemaal van nul om je volledig zelfgemaakte paar van design terrazzo onderzetters te maken. Je maakt je eigen terrazzo stukjes, mixt alle materialen en kleuren naar eigen smaak en giet ze in de unieke mallen die we speciaal voor onze workshops hebben gemaakt zodat ze extra uniek zijn! Aan het einde kan je vanzelfsprekend je zelfgemaakte terrazzo onderzetters meenemen naar huis. Bovendien wordt voor elke workshop deelnemer één boom geplant.

Denk je dat je dit geweldig zal vinden, maar doe je het liever thuis? Bekijk dan zeker hun DIY kits!


Studio May & June

Tuinier & Pluktuin Workshops

Meer leren over tuinieren en ontwerpen? Dat kan! Met de hernieuwde aandacht voor duurzaamheid en mindfulness is ook tuinieren weer terug in de gratie. Werken met planten in regen en zon, het kweken van groente en fruit, je eigen bloemen in een vaas op tafel – het is goed voor je hoofd, en goed voor de aarde.

De Wilde School

Online

De Wilde School laat je op een verfrissende, speelse wijze kennismaken met oeroude kennis. Door je te inspireren en verbinden met de overvloedige wilde natuur om je heen. Wildplukken draagt bij aan je gezondheid, je geluk en zelfs aan een betere wereld. En uiteraard gezonde en heerlijke voeding, medicijnen en materialen, zó voor het oprapen!

Volg een online jaar of eenmalige wildplukcursus.

Down Yoga

Online

De fijnste online yogaschool die ik tot nu toe ben tegengekomen. Je hebt de kans om je yogaklas je volledig eigen te maken. Je kunt zelf kiezen welke stem en muziek je wilt hebben, hoe vaak je wilt dat er gesproken wordt, je kiest een type yoga, focus (zoals core), hoe lang je op het einde wilt blijven liggen en daarnaast heb je ook nog de keuze uit klasjes van 9, 10, 12, 15, 18, 20, 25, 30, etc. minuten.

Ik start mijn ochtenden buiten (ja, zelfs in oktober!) met 15 minuten Quick Flow Core Strength met de stem van Mars. Een aanrader om zo wakker te mogen worden!