Via-Pecastel-Logo

Logeeradressen

Cabiner

Drenthe

Camping Buitenland

Drenthe

Cabiner biedt overnachtingen aan in comfortabele cabins op de mooiste, meest afgelegen plekken in de Nederlandse wilde natuur. De oprichters geloven in de kracht van avontuur in de natuur en willen dat zoveel mogelijk mensen laten ervaren, zonder daarbij een spoor achter te laten. Zij willen met de overnachtingen een positieve impact maken op de gebieden waar zij actief zijn, o.a. door het financieel steunen van het natuurbeheer, het planten van een boom in het gebied voor elke overnachting en door lokale ondernemers te betrekken.

Een verblijf bij Cabiner brengt je letterlijk dichter bij de elementen. Je pompt je eigen water voor drinkwater en om te kunnen douchen. Je maakt je eigen vuur in de kachel, om het binnen behaaglijk warm te maken en om te koken. 

Reserveer hier: cabiner.co

Camping Buitenland ligt verscholen tussen een bos van Staatsbosbeheer en een natuurlijk zwemmeertje. Het is een kleurrijke en eigenzinnige camping waar iedereen welkom is. Een plek waar je als familie naartoe kan maar ook prima alleen. Bijvoorbeeld als je een paar dagen rust zoekt om te werken, te schrijven of als je gewoon even de stad wil ontvluchten.

Reserveer hier: buitenland.com