Via-Pecastel-Logo

De mooiste urban jungles

PLANTEN PARTY
Omdat het voor sommigen van ons nooit groen genoeg kan zijn in huis heeft Plantje.nl de zogenaamde ‘kneusjesbox’. Niets zieligs aan, dit zijn 8 tot 12 ware toppers. Met deze box steun je ook nog eens de kwekers. Jij een groen huis, de kwekers een inkomen. Win-win! Laat je verrassen! Koop de kneusjesbox hier.

Laat je verrassen! Koop de kneusjesbox hier.
Photo by @carlaypage, design by @atlantishome #SOdomino
Koop die snelgroeier hier.
Photo by So Girly Blog

HANGPLANTEN
Een ware ‘urban jungle’ creëer je met hangplanten. Voor snel resultaat koop je de Epipremnum Pinnatum Aureum. Een hele mond vol, en binnen de kortste keren ook een hele kamer vol. Mijn absolute favoriet! Koop die snelgroeier hier.

PALMEN
Als je niet op vakantie kunt, dan haal je de vakantie toch in huis? Palmen zijn super makkelijk en hebben weinig nodig, op een vochtige ruimte na misschien. De perfecte badkamerplant dus ook! Haal de zomer in huis via deze website.

Photo and design by Paulette in ‘t Stad
Photo by @evadonckers
Haal de zomer in huis via deze website.
Shop ‘m hier.
Photo and design by Conexão Décor
Photo by VT Wonen BE
Hier te koop.
Photo by Audenza

MEER GROEN
Dan zijn er ook nog talloze planten te vinden die de hoogte in groeien, of die mooie grote bladeren vormen en daarmee een enorme groene aanwinst in de woonkamer zijn. Zorg ervoor dat je ze regelmatig verpot, want de meesten hebben ook een flink wortelgestel! Hier te koop.

En nog meer groen vind je hier.

Shop Planten